Registratie en uitleg aanmelden

Registratie

Als u volwaardig of lid bent (dwz een volledig lidmaatschap of volledig lidmaatschap met reductie) van een beroepsvereniging die is aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische beroepen (FVB), dan kunt u zich aanmelden voor registratie via de inlogknop rechtsboven op deze pagina.

Uitleg aanmelden voor registratie:
Aanmelden werkt als volgt: Ga naar de knop inloggen rechtsboven. U logt hier in met dezelfde gegevens als bij de FVB. Ga daarna naar Mijn Dossier. U ziet een 5 jarige registratieperiode verschijnen, klik op: Dossier indienen, vink de verklaring aan dat u kennis heeft genomen van het registratiereglement en klik daarna rechtsboven op het knopje versturen.

Dit lidmaatschap geeft aan dat u een erkende opleiding tot vaktherapeut heeft gevolgd. Na aanmelding gaat uw eerste registratieperiode in. Tijdens deze periode dient u aan een aantal eisen te voldoen. Een registratieperiode duurt steeds vijf jaar. Als ingangsdatum van uw registratietraject wordt de verzenddatum van het digitale aanmeldingsformulier aangehouden.

U kunt alleen uw registratie aanvragen indien u een volwaardig lidmaatschap heeft bij een van de bij de FVB aangesloten beroepsverenigingen wordt uw aanmelding in behandeling genomen. Binnen vier weken ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Vanaf dan heeft u toegang tot uw elektronische registratiedossier. U kunt hier inloggen met de inloggegevens die u ook gebruikt voor de FVB.

Zie ook  registratie